Welkom bie “De Verborge Uul” T (NL): 0031-6-27052818, T (DE): 0049-2456-5093855

De Verborge Uul leent zich perfect voor het vieren van uw verjaardag of een andere feestelijke aangelegenheid. We beschikken over een grote parkeerplaats en in de avonduren kunt u onze gehele locatie tot uw beschikking hebben. Feesten tot 110 personen zijn mogelijk.

Wilt u liever overdag een borrel houden of uw gehele familie uitnodigen op koffie en vlaai? Ook dat is mogelijk! Gedurende openingstijden hebben we de kleine ruimte beschikbaar. Hier kunt u met maximaal 40 personen gebruik van maken.

We hebben een aantal arrangementen, zoals ontbijt en lunch arrangementen maar u kunt bij ons ook een BBQ houden met de familie, vrienden of met uw bedrijf. Ook kunnen wij voor feestavonden hapjes verzorgen van gemengde snackjes tot luxe belegde hapjes. Aangezien iedereen specifieke wensen heeft bespreken wij liever persoonlijk uw wensen waarna we een arrangement kunnen samenstellen. Ook als rustpost bij een fiets -of wandeltocht staan we voor u klaar.

U kunt bij ons ook terecht voor een koffietafel tot maximaal 70p. Hierbij kan gekozen voor een basic arrangement met vlaai en een zacht belegd broodje tot een arrangement met soep en luxe belegde broodjes van zalm/mierikswortelmayonaise tot carppacio of brie. De keuze is aan u. Wij helpen u graag in deze moeilijke periode deze zorg uit uw hand te nemen.

Neemt u dus gerust contact met ons op of loop even binnen om de mogelijkheden te bespreken!

DSC_0033DSC_0028DSC_0047